• +31 6 140 247 46
  • jaime@dailyjaime.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Welkom op mijn vernieuwde blog/site

20 June 2016

Yeahhhh ik heb een nieuwe site. Tenminste.. mijn oude blog in een nieuw jasje. Dankzij mijn lieve vriend. Omdat ik niet tevreden was met de oude site heeft hij voor mij een nieuwe gebouwd. U did It! 👊🏽 Dankjewel lieve schat, ik ben er super blij mee. Het is nog niet helemaal af, er wordt nog steeds aan gewerkt. Maar het is nu al precies wat ik wilde..
De nieuwe Daily Jaime site is overzichtelijker, gemakkelijker en véél gezelliger!

Ben je nieuw hier?
Ik ben moeder van 3 geweldige kids en heb veel passies zoals:
gezondheid, koken en sporten. Ik blijf me hier zoveel ik de kans krijg in verdiepen, en wil dit graag met jullie delen. Ik besteed zoveel mogelijk tijd aan mijn blog om mijn tips en recepten met jullie te delen.

Fitness Challenge
Ondertussen.. ben ik zo’n 2 maanden geleden begonnen met een Fitness Challenge. Niet zomaar een Challenge, maar dé Challenge om in ‘je beste shape ooit’ te komen. Zie je er aan het einde van het jaar top fit uit, dan kun je aan een de SAPcup meedoen. Dit is een beginnerswedstrijd in de Fitness en Bodybuilding. Of ik meedoe? Ik weet het nog niet. Wil jij graag dat ik meedoe.. Laat het me dan weten, misschien kun je me overtuigen 😉 !! Ben je benieuwd hoe deze transformatie me vergaat? Volg me dan via instagram.

Wil jij ook een transformatie doen?
Deze Challenge doe ik bij Muscle Totaal Gym. Dit is hét Mecca voor krachttraining onder de sportscholen. Hier kun je werkelijk alle spiergroepen trainen. Je word begeleid in voeding én training. Een echte aanrader dus. Woon je niet in de buurt? De mannen van deze gym begeleiden ook online. Maar deze sportschool is het stukje omrijden zeker waard.

Samenwerking
Ondertussen ben ik een samenwerking met Muscle Totaal aangegaan. Ik maak de lekkerste recepten volgens hun richtlijnen tijdens de ‘Challenge”. Daarmee willen we duidelijk maken dat gezond eten helemaal niet saai hoeft te zijn. Een leuke nieuwe uitdaging dus.

Ben jij ook geïnteresseerd in gezondheid, gezonde voeding, sport of wil je volgen hoe de Challenge mij vergaat? Like dan mijn FB Page en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Groetjes Jaime

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME