• +31 6 140 247 46
  • jaime@dailyjaime.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Mijn poseerlessen voor de SAP cup

29 June 2016

Afgelopen weekend heb ik bij Muscle Totaal poseerlessen gehad.
Klinkt goed hè, poseerlessen 😏

Mijn Bikini Poseerlessen

Zondagmiddag was ik bij Muscle Totaal om deel te nemen aan heuse poseerlessen. Wat een opkomst! Veel bekende gezichten van de Facebook groep. Leuk om jullie allemaal ook een keer in echt echt te zien. Slechts een paar bekenden van de ochtendtraining (die ik altijd doe). Iedereen was dol enthousiast om mee te doen!
Als eerste had Harry een praatje gehouden…Een microfoon heeft hij niet nodig en wat kan die man praten! De toppers die de poseerlessen kwamen geven zijn werden aan ons voorgesteld.
Voor de dames waren dat:

  • Femke Megens NK winnares Body Fitness
  • Birgit Aarsman NK winnares Bikini
  • Lesley Barents 2e EK internationaal titelhoudster en meerdere malen winnares NK

Stuk voor stuk mooie meiden die er echt verstand van hebben. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt..

De kleedkamer in
Alle bikini’s en hakken kwamen tevoorschijn. Een enkeling had een topje en shortje aan. Ik had mezelf maar meteen in het diepe gegooid. Waarom ook niet? Als ik het podium op ga, is dat toch ook in bikini.
Met alle meiden tegelijk in de kleedkamer, het paste maar net!! Wel gezellig hoor 😊
Bikini aan hakken aan, en nu terug de sportschool in. Dat is wel effe wennen. Normaal heb je toch net iets meer aan in de sportschool. Gelukkig zitten we allemaal in hetzelfde schuitje en doen de meeste voor de eerste keer mee aan poseerlessen. Voor iedereen even wennen dus. Dat maakt het meteen een stuk gemakkelijker.

We gaan beginnen
Omdat de meeste meiden voor de bikini gaan (het minst gespierd) doet Brigit Aarsman ons de poses voor. Bij haar ziet het er zo sierlijk en makkelijk uit. Wij staan met z’n allen achter deze Bikini Babe en kijken naar onszelf in de spiegel. Shit, had ik maar wat voor geoefend denk ik bij mezelf. Het ziet er gemakkelijker uit dan dat het is. Na een paar keer geoefend te hebben moeten we één voor één ons loopje met de 4 poses doen. De dame voor me mag beginnen..
Ze zegt: ‘Nee, dat kan ik nog niet hoor.’ Stiekem denk ik: Gelukkig dan ben ik niet de enige. Maar er is natuurlijk geen betere les dan het gewoon doen, mét publiek erbij.
Dan ben ik. Ehhh ff denken hoor.. hoe moest het ook alweer? 🤔Ik moet zoiets altijd even laten bezinken. Maar ik heb het gedaan. Jeej applausje voor mezelf.
We zijn op tijd klaar, en hebben tijd over voor een tweede ronde. Bij de tweede ronde is iedereen al iets meer op z’n gemak is, ook bij mij lukt het al ietsje (met de nadruk op -je) beter.
Helemaal leuk!!

Wat zijn poseerlessen precies?

Heel simpel uitgelegd.. Niks anders dan jezelf goed presenteren. Een loopje over het podium, in bikini en op hoge hakken. Je probeert hierbij zoveel mogelijk je beste kanten te benadrukken. Je mag een paar poses laten zien. Hierbij moet je je spieren aanspannen zodat ze goed zichtbaar zijn voor de jury (en publiek). Verder word er van je verwacht dat je er verzorgd uitziet. En het allerbelangrijkste…blijven lachen natuurlijk!

Het harde trainen begint nu toch wel zijn vruchten af te werpen. Ik begin steeds vermoeider.. Eh ik bedoel fitter te worden 😉 en krijg steeds meer spierdefinitie.
Ik denk dat het toch een SAP-cup gaat worden!

Heel veel Liefs,

Groetjes Jaime

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME