• +31 6 140 247 46
  • jaime@dailyjaime.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Mijn transformatie

18 April 2016

Ik ben dus begonnen met een transformation..
Vorige week om precies te zijn. Ben je benieuwd waarom lees dan verder..

Een transformatie is voor mensen die van dik naar dun willen..
Ik eet gezond, sport veel en leef gewoon super gezond. Waarom dan een transformation zou je denken…Ik wil nog één keer alles eruit halen wat erin zit. Nog een keer top fit zijn en er op m’n allerbest uitzien. Een transformatie is iets wat iedereen een keer zou moeten proberen. Om te zien hoe mooi en sterk je lichaam (en geest) eigenlijk is.

‘No man or woman has a right to be an amateur in the matter of physical training.. What a disgrace it is for a (wo)man to grow old without ever seeing the beauty and strength of which his/her body is capable.’ Socrates

Sporten is mijn ding en dat zal het ook altijd blijven. Als ik niet kan sporten ben ik gewoon niet gelukkig. Nu sport ik al zo’n 4 á 5 dagen per week. Is dat dan niet genoeg denk je misschien? Ik ga mijn trainingsschema helemaal omgooien en weer ouderwets met de gewichten aan de gang.

Mijn transformatie.. Anders eten anders trainen..Nieuwe prikkels

Ik ga de uitdaging aan.

Ik heb getekend voor een transformation van 6 maanden. Ik zat nog te twijfelen tussen 6 en 12 maanden.. Maar mezelf kennende zullen die 6 maanden toch wel uitlopen in 12 maanden.

Wat dit betekend..

Dat ik me in ieder geval voor de komende 6 maanden me aan een strikt voedings- en trainingsschema moet houden. Het zal wel weer even wennen zijn om mijn eten af te wegen en te doen wat er van me word verwacht. But in the end it ‘ll be worth it! Tenminste dat hoop ik. Ik ben heel benieuwd.

Ben jij ook benieuwd hoe mijn reis verloopt..

Ik blijf je op de hoogte houden via mijn blog. Wil je de tussentijdse resultaten zien, volg me dan op instagram. Hier post ik regelmatig nieuwe foto’s op.

 

Groetjes Jaime

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME