• +31 6 140 247 46
  • jaime@dailyjaime.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

My Story

13 April 2015

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2415″ img_size=”500 × 300″ add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text]Ik ben Jaime, woon samen met mijn geweldige gezin waar ik mega trots op ben in het gezellige Brabant. We hebben een sportief gezin,  we houden allemaal heel erg van sporten. Ik heb in verschillende sportscholen gewerkt als personal assistant en ben gecertificeerd Health & Detoxcoach. Al jarenlang bestudeer ik voeding en gezondheid.

Ook heb ik meerdere meditatie-cursussen gedaan om zo mijn balans te vinden in het dagelijkse leven. Balans is namelijk alles!!!

Met ons gezin zijn we de wereld over gereisd en hebben voor langere tijd in het buitenland gewoond. Dit was een reis om nooit te vergeten, ik mis het nog iedere dag..
De laatste paar jaar heb ik meerdere fitness wedstrijden meegedaan, waarvan als laatste het NK. Waar ik super trots op ben! Het is een drukke tijd geweest voor mij en niet te vergeten voor mijn gezin, nu is het tijd om mijn balans te vinden.

Via dit blog ga ik al mijn kennis, ervaringen en nieuwtjes met jullie delen. Heb jij ook iets wat je graag wil delen, ervaringen, of misschien lekkere gezonde recepten? Mail me dan via het contactformulier.

 

In the meantime..Enjoy mijn vernieuwde Blog😉

 

Ben je enthousiast? Deel mijn verhaal dan met anderen via de sociale media buttons op de site.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME