• +31 6 140 247 46
  • jaime@dailyjaime.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Happy Newyear!

8 January 2017

Happy Newyear allemaal, en de allerbeste wensen voor 2017.
Dat 2017 maar een gezond & sportief jaar mag worden met heel veel gezonde recepten. 2016 is voor mij een bewogen jaar geweest. Er is veel gebeurd. Leuke dingen, minder leuke dingen. Soms loopt het niet allemaal zoals je graag had gewild. Dan kun je twee dingen doen.. Zitten balen en erin blijven hangen omdat-je-het-zo-graag-anders-had-gezien. Of … je gaat alles nóg beter doen en zorgt ervoor dat het nu wel zo loopt zoals je graag had gewild. Misschien heb je niet alles zelf in de hand, maar toch meer dan je denkt!

2017 het jaar van ontdekken
Doe wat je leuk vind en waar je hart ligt, vind je passies.
Omdat ik zoals jullie weten, mijn jaar niet heb kunnen afsluiten zoals ik graag had gewild, daar mee doel ik op mijn niet behaalde podiumplek op de Sapcup. Heb ik de fotoshoot, die ik gepland had in de week na de Sapcup, niet meer gedaan. Ik was niet meer gemotiveerd, en had er gewoon geen zin in.. ☹

Maar dit jaar ga ik alles eruit halen wat erin zit. Daarom ben ik 2017 begonnen met alsnog een vette fotoshoot. De foto’s zijn supermooi geworden.. ben je benieuwd.. volg mij dan op Instagram.
Ik wil hiermee laten zien dat schoonheid niet alleen bestaat uit hoe gespierd of hoe ‘drooggetraind’ je bent. Schoonheid is gelukkig zijn, tevreden zijn met je lichaam met jezelf. Goede verzorging van binnen en buiten. Als je dat alles bent straal je dat ook uit.

Schoonheid is gezond zijn van binnen..

Eén van mijn passies is gezond koken en nieuwe recepten bedenken. Daarom hoop ik ook dit jaar weer creatief te kunnen zijn en mijn nieuwe recepten met jullie te kunnen delen. Vind je het moeilijk om gezond te eten? Hou dan mijn site in de gaten, ik ga dit jaar weer veel gezonde, lekkere gerechten op posten die ook nog eens heel gemakkelijk te bereiden zijn!

Mijn boodschap voor 2017
Doe wat je leuk vind, maak nieuwe vrienden, vind je passie(s) en doe waar je hart ligt. Een heel gelukkig en voorspoedig 2017 allemaal!

dj_logo-jaime-rood

 

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME