• +31 6 140 247 46
  • jaime@dailyjaime.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Hoe houd ik mijn groenten langer vers?

10 March 2016

Bij gezond eten horen natuurlijk groenten, véél groente. En omdat ik mijn koelkast goed gevuld wil hebben ligt mijn koelkast vol met spinazie, rucola, kruiden, tomaten, courgettes en nog véél meer. Maar vooral veel verschillende bladgroenten.
Hoe houden we deze groenten zo lang mogelijk vers?

Je hebt je koelkast goed gevuld met allerlei gezonds. Veel groente voor veel variatie. Je bent goed bezig!

Helaas blijven de groente in de koelkast niet voor altijd goed 😒. Vooral de bladgroenten die ik zo graag eet, zien er al snel niet meer zo fris en groen uit. We halen te veel boodschappen in huis en kunnen het vaak niet op tijd op eten. Hierdoor gooien we met z’n allen veel te veel groenten en fruit weg. Zonde!!

Gooi jij geregeld eten weg omdat niet meer goed is, nog voordat je hebt kunnen gebruiken? Wat een zonde. Het is én niet duurzaam én niet goed voor je portemonnee. Ik heb DE oplossing gevonden!

Hoe houd ik mijn groente en fruit langer vers..

Weggooien hoeft niet meer! Dankzij de oxo greensaver. Deze handige bakjes zorgen ervoor dat al je groenten en fruit tot zo’n 6 dagen langer goed blijft!!!

DJ foto oxo greensaver

Waarschijnlijk heb jij (net als mij) een groentelade waarin alle groente en fruit opeen gestapeld liggen. Vaak zie je niet eens wat er allemaal in ligt, waardoor de onderste groenten meestal ‘vergeten’ worden. Hoe fijn is het als je alles lekker overzichtelijk gesorteerd hebt?

Je hoeft voortaan nog maar 1x in de week boodschappen te doen. En weggooien hoeft niet meer. De oxo greensaver bespaart je tijd, geld, is duurzaam en overzichtelijk. Wat een top product!!
Ik kan niet meer zonder!!

 

Groetjes Jaime

 

 

 

 

 

 

 

 

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME