• +31 6 140 247 46
 • jaime@dailyjaime.com
 • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Goede voornemens, heb jij ze?

4 January 2016

Misschien heb jij op oudejaarsnacht (net als mij) ook gekeken naar de Victoria Secret Show. En ja hoor, daar kwamen de voornemens.

Mijn goede voornemens

Mijn goede voornemens zijn dat ik nog harder ga trainen & gezonder wil eten, zodat ik er ook als een ‘Angel’ uit zal gaan zien.
Haha dream on.. Dat gaat me natuurlijk nooit lukken 🙂 Ten eerste zijn de Angels van Victoria Secret nog piep jong, hebben ze (volgens mij) geen 3 kinderen gebaard en hebben ze oneindig lange benen. Die lange benen heb ik niet, maar de rest ook niet .. 😉
Toch ga ik er mijn uiterste best voor doen om er dit jaar op mijn allerbest uit te zien. Door nog net iets beter en meer te trainen en nog gezonder te eten.
Don’t compare yourself to others.. Just be the best version of yourself. En daarbij wil ik jullie graag helpen.

Ok dat zijn dus mijn voornemens. Top fit zijn en goed in mijn vel zitten en jullie daar ook bij helpen. Eén voorwaarde doe het vooral voor jezelf.

Allereerst wil ik wel benadrukken dat ik gezondheid belangrijker vind dan afvallen. De buitenkant is een reflectie van de binnenkant. Dus als jij je lichaam kapot maakt door niet te eten zal dat uiteindelijk zijn tol eisen. Dat ga je zien aan je huid, haar en nagels. En niet te vergeten aan je botten, organen enz.
Een mooie uitspraak vind ik : ‘Hoe wil jij eruit zien ‘uitgemergeld & mager’ of ‘atletisch & fit’? Denk daar maar eens over na.. Wat is echt belangrijk..
Tenslotte zal je uiteindelijk geen energie meer hebben wanneer je niet eet. Dus ook geen energie meer om te sporten. Terwijl dit nou net zo belangrijk is om een mooi figuur te krijgen, fit te blijven en vooral niet te vergeten..gelukkig te zijn. Sporten is niet alleen belangrijk voor ons uiterlijk, maar ook voor de binnenkant.

Namelijk ook voor:

 • onze botten
 • spieren
 • organen
 • gemoedstoestand

Je zult merken dat wanneer je langere tijd gezond eet en voldoende beweegt het afvallen vanzelf gaat.
Dus eet!! Maar eet wel gezond, zo kunnen we het beste blijven functioneren en zijn we het gelukkigst.

Tips om je goede voornemens vol te houden

   • Vertel je omgeving over jouw voornemens. Je vrienden, familie en collega’s kunnen erop toezien dat jij je aan jouw voornemens houdt. Ze kunnen je steunen en helpen.
   • Je moet zélf willen en écht willen. Voornemens moeten jouw eigen vrije wil zijn. Als je het voor een ander doet  houd je het nooit vol.
   • Beloon jezelf. Niet in de vorm van eten. Maar koop bijvoorbeeld een mooi sportpakje, nieuwe sneakers of laat je een dagje verwennen bij een spa.
   • Ben wel realistisch bij het maken van voornemens. Je voornemen moet haalbaar zijn. Anders raak je gefrustreerd en geef je snel op.
   • Schrijf alles op wat je eet en hoe je traint. Zo weet je precies wat je op een dag binnen krijgt. En ook waar je eventueel de fout in gaat.

Gezond, fit & gelukkig zijn in 2016 dat willen we, dus daar gaan we voor!
Haal het beste uit jezelf naar boven. Wees een voorbeeld voor je kinderen, vrienden of lezers 😉

 

Groetjes Jaime

 

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME