• +31 6 140 247 46
 • jaime@dailyjaime.com
 • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Gevulde Paksoi, lekker en gezond!

2 June 2016

Deze gevulde Paksoi ziet er gezellig en feestelijk uit. Dat terwijl het zo simpel is om te maken. En smaakvol en gezond. Proberen dus!!

Je zou het misschien niet denken. Maar ook dit is weer een van mijn transformatie maaltijden. Het lijkt wel een feestje om dit te mogen eten. En toch is dit een maaltijd die past binnen mijn voedingsschema tijdens mijn transformatie. Je moet het jezelf wel een beetje makkelijk maken, anders is het niet vol te houden. En daarbij.. Het oog wil ook wat!

Deze maaltijd bestaat uit lekker veel groente en gezonde vetten. Ik mag dan misschien niet te veel koolhydraten binnen krijgen, maar wel veel groenten. Dus honger lijden hoeft niet!! Voor de liefhebber die wél koolhydraten nodig heeft.. Bruine Basmati rijst is bij dit gerecht een goede combi.

Wat heb je allemaal nodig

 • Paksoi (Haal deze in de Toko daar hebben ze mooie grote bladeren, dat is makkelijker met het oprollen.)
 • Gerookte makreel
 • Wortel
 • Paprika
 • Courgette
 • Koriander

hoe maken we deze gevulde Paksoi

Stap voor stap

 1. Was de paksoi, en laat goed uitlekken
 2. Was de koriander, en hak deze fijn
 3. Was en rasp de wortel
 4. Was de paprika, maak schoon en snij in stukjes
 5. Ontvel de courgette en snij in blokjes
 6. De courgette even roerbakken
 7. Maak de makreelfilet goed schoon
 8. Wil je dit gerecht meenemen.. Dat kan! Rol het voorzichtig op, en bind de uiteinden dicht met wat touw. Voor meer stevigheid kun je de Paksoi oprollen in aluminiumfolie. Lekker handig voor bijvoorbeeld een gezonde picknick 😋

Ik roep altijd dat het helemaal niet moeilijk is om gezond te eten. Je hoeft de lekkere dingen niet te laten staan. Ik maak júist alleen maar lekkere gerechten. Lekker, gezond en het ziet er nog eens heel smakelijk uit. Je moet gewoon een beetje creatief zijn met nieuwe gerechtjes bedenken. Als je dat moeilijk vind, houd dan mijn site in de gaten. Hier staan regelmatig nieuwe recepten op. Recepten die gezond zijn en er ook nog eens leuk uit zien.

Liefs,

 

Groetjes Jaime

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME