• +31 6 140 247 46
  • jaime@dailyjaime.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Fit zijn..Dit is hoe ik het doe

11 December 2015

Je wil graag fit en sportief zijn, maar je moet jezelf naar de sportschool slepen. Je vind het moeilijk om fit te blijven het kost je allemaal te veel moeite. Wil je weten hoe ik het doe lees dan verder..

Mijn geheim …. Make it a habit!  De eerste paar weken moet je even doorbijten maar na die paar weken word het sporten een gewoonte.
Met een gewoonte bedoel ik dat het bij de dagelijkse bezigheden hoort. Net zoals je ’s morgen opstaat de kindjes naar school brengt, boodschappen doet, ga je ook op vaste tijden/dagen sporten. Hou dit een paar weken vol en het wordt een gewoonte!

Kun je niet de tijd vinden om te sporten?
Je hebt vast wel ergens een gaatje om te sporten. Prik een datum en zet deze sportdate met jezelf vast in je agenda. En zoals je een afspraak niet zomaar afzegt, zeg je deze ook niet af.

Deze keer heb je echt geen tijd omdat je bijvoorbeeld een etentje hebt
Voordat je jezelf mooi gaat maken voor het etentje heb je vast wel een kwartiertje de tijd. Pak je kettlebell en doe een kwartier lang een kettlebell training. Want wat is nou een kwartiertje? Zo heb je toch getraind en hoef je je tijdens het eten niet schuldig te voelen.
Denk je bij jezelf, leuk een kwartier trainen maar dat haalt niks uit. Oh ja?!! Ga maar eens een kwartier met een zware kettlebell zwaaien. Je zult het merken 😉

Wissel je training af
Blijf niet te lang hangen in dezelfde training. Ten eerste went je lichaam daaraan. Ten tweede is het ook verschrikkelijk saai en vooral niet motiverend om altijd maar diezelfde training te doen.

Heb je echt een dag geen zin
Doe dan een korte maar intensievere workout. Als ik dit doe krijg ik tijdens de training zo’n energyboost dat ik toch wat langer doortrain dan ik eigenlijk van plan ☺

Wacht niet tot een speciale gelegenheid
Veel dames en misschien ook heren wachten tot de zomer om in shape te komen. Om dan beach/ bikini-proof te zijn, of omdat je dan dat leuke jurkje aankan. Maar waarom wachten?? Is het niet veel fijner om altijd slank en fit te zijn en er altijd goed uit te zien. Waarom op een gelegenheid wachten terwijl je er altijd zo goed uit kunt zien. Train daarom het gehele jaar door, zodat je altijd fit bent en er op je allerbest uitziet.

 

Groetjes Jaime

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME