• +31 6 140 247 46
 • jaime@dailyjaime.com
 • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Couscous salade met kabeljauw

26 August 2016

Wat voor receptje zal ik voor jullie verzinnen op een warme zomerdag…
Iets wat ik met dit weer zelf ook zou maken. Want boven een heet fornuis hangen hebben we geen zin in boven de 30 graden 😅. Vandaag eten we couscous salade met kabeljauw en veel groenten.

Wat een heerlijk weertje is het de afgelopen week geweest. Eindelijk heb ik lekker met de kids kunnen zwemmen. Het liefst bij zee, dat is toch wel het allerfijnste. Ik hou van de zee. Ik hou van haar golven, haar geur en zelfs van het zand wat iedereen zo irritant vind. Natuurlijk gaat de koelbox met mijn gezonde maaltjes dan mee. Dat moet wel want ik ga in December meedoen aan mijn allereerste bikini wedstrijd 👙!!! Daarom  zorg ik dat ik in ieder geval 3 maaltijden bij me heb en m’n proteïne shake natuurlijk.
En als je dan bij zee bent hoort daar aan het einde van de dag toch een heerlijk vers visje bij. Ik verlangde zo naar de Hollandse nieuwe. Lekker vet met ui. Mmmmhhh wat was die lekker, nergens smaakt ie zo goed als hier!!

Lekker zweten op de sportschool
Vanmorgen weer heerlijk gesport in een tropische Muscle Totaal. Lekker zweten! Ik doe gewoon net of ik in Thailand ben.
Zweten op de sportschool vind ik niet erg. Maar in de keuken.. Nehhh doe mij maar iets gemakkelijks. Ook de kids maak ik nu niet blij met een warme maaltijd. Dusss het wordt een heerlijke salade met veel rauwkost en kabeljauw.

Maak een voorraadje
Uit gemakzucht maak ik altijd een voorraadje couscous, quinoa en zoete aardappel. Zo fijn om altijd wat eten stand-by staan te hebben staan. Echt een aanrader voor de drukke mens, die ’s avonds toch nog de keuze wil hebben 😉

Gezonde couscous salade

wat zit er allemaal in deze heerlijke salade

 • Couscous (volkoren) gekookt
 • Kabeljauw
 • Venkel (gesneden)
 • Anjovis, half blikje van 35 gram
 • Ui, rode (gesneden)
 • Rucola
 • Kool, witte (gesneden)
 • Kool, rode (gesneden)
 • Olijfolie, koudgeperst
 • Pesto, biologische
 • Peper
 • Zout

Bereiden

 1. Strooi wat peper en zout over de kabeljauw
 2. Bak de vis aan beide kanten (niet te lang, anders wordt ie te droog)
 3. Doe de couscous, groenten en anjovis in een saladeschaal
 4. Giet hier een scheutje olijfolie en eventueel een el pesto door
 5. Hussel de salade goed door
 6. Verdeel als laatste de kabeljauw over de couscous salade

Alsjeblieft ‼️ Zonder al teveel te zweten een heerlijk én gezonde zomerse salade.

Eet smakelijk,

 

Groetjes Jaime

Health Tips
Jaime Wilson

vezelrijk eten, doe jij het al?

Bij vezels denken de meeste mensen aan volkoren.  Bruin brood, en als je een echte gezondheidsfreak bent, ook volkoren pasta en zilvervliesrijst. Toch is juist

Read More »

Join Our Facebook

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

+31 6 140 247 46

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME