• whatsapp
  • jaime@dailyjaime.com
  • Mon - Fri: 9:00 - 18:00

JAIME WILSON

WEIGHT LOSS | NUTRITION PLANS | STRENGTH BUILING

even voorstellen; ik ben JAIME

Ik ben het gezicht achter Shape Studio & Daily Jaime..

Welkom bij Daily Jaime!
Samen met mijn man heb ik 3 geweldige kids. Mijn kids doen alle 3 aan vechtsport en zelf ben ik Fitness Atlete. Mijn  site bestaat uit een leuk blog/platform met interessante info over gezondheid, fitness, recepten en lifestyle.

Jarenlang heb ik voeding, gezondheid en sport bestudeert. En nog steeds lees ik dagelijks de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Met de kennis die ik in alle jaren vergaard heb word het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik ga alle kennis die ik heb met jullie delen.

Waar ik voor sta

Vind je balans terug door bewust te kiezen voor een gezond leven. Lekker in je vel zitten. Afvallen door je leefstijl aan te passen en niet door een of ander gek dieet te volgen.

Met een gezonde levensstijl gaat afvallen vanzelf..

Veel leesplezier, en heb je vragen ..mail me

my health achievements

If you are Wondering how do I qualify to be your Personal Coach

throphy_0002_Vector-Smart-Object.png

Top Rated Weight Loss Coach

Ik ben een gediplomeerde voeding en detox coach met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van gezonde voeding. Ik ben niet een standaard diëtiste die praat over de schijf van 5. Ik streef naar resultaat en bewustwording. 

throphy_0001_Vector-Smart-Object.png

Official Miss Bikini Fitness Athlete

Na de geboorte van mijn drie kinderen ben ik begonnen aan bikini fitness competities. Op het afgelopen NK ben ik helaas niet eerste geworden maar ik ga door op een verantwoorde gezonde manier. Unstoppable!!

throphy_0000_Vector-Smart-Object.png

Personal Coach and trainer

Al snel op jonge leeftijd wist ik dat ik met het prettigst voelde in the gym. Daarom was mijn doel ook om daar te werken. Ik heb als personal trainer en coach gewerkt bij verschillende sport Health clubs wereldwijd.

ready to start your fitness program with me?

personal training by Jaime

Ik ben gespecialiseerd in GIRLS ONLY personal training. Wil je graag workouts die echt werken en snel resultaten zien. Boek nu een personal training en ervaar het verschil!

LET'S GET IN TOUCH!

Contact us with any question We are here to help

WHATSAPP

SEND EMAIL

jaime@dailyjaime.com

VISIT US

Eindhoven, NB

FOLLOW OUR SOCIAL CHANNELS

We are socialy active, follow us

Copyright 2018 © DAILY JAIME